Ειδήσεις

Τα “Κνωσός Διάγνωσις” χορηγοί των ομάδων του 16ου και του 21ου Δημοτικού Σχολείου στην 3η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Τα διαγνωστικά κέντρα “Κνωσός Διάγνωσις», με χαρά και υπερηφάνια και πάλι,  υποστήριξαν δύο σχολικές ομάδες  που συμμετείχαν στην 3η Ολυμπιάδα Αθλητικής Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Τις ομάδες του 16ου και του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Η Ολυμπιάδα πραγματοποιήθηκε από την περασμένη Παρασκευή (26/4) μέχρι και χθες (29/4) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια. 

Συγκεκριμένα, τα “Κνωσός Διάγνωσις”, χορήγησαν τον αγωνιστικό εξοπλισμό στις δύο αντιπροσωπευτικές ομάδες, επιτρέποντας έτσι στους μαθητές να αναπτύξουν και να δείξουν σε παγκόσμιο επίπεδο τις ικανότητές τους στη ρομποτική και κατ’ επέκταση στον τομέα της τεχνολογίας και της επιστήμης. Η ομάδα του 16ου Δημοτικού Σχολείου αγωνίστηκε στην πάλη και του 21ου, στο ποδόσφαιρο.

Είναι η δεύτερη φορά που τα “Κνωσός Διάγνωσις” είναι χορηγός σε αγώνες Αθλητικής  Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Την προηγούμενη φορά είχαν χορηγήσει τον εξοπλισμό στην ομάδα του 2ου– 5ου Δημοτικού Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού για να συμμετάσχουν στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουνίου του 2022, στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο στο Λιμάνι Χερσονήσου. 

Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι πολύτιμη για την ανάπτυξη των μαθητών, καθώς προωθούν την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Γνώμονας των Κέντρων  για τη συμμετοχή τους σε αυτές τις διοργανώσεις είναι η πίστη στους νέους ανθρώπους και στα θέματα σύγχρονης τεχνολογίας και εκπαίδευσης με τα οποία με επιτυχία καταπιάνονται και έτσι δημιουργούν ευοίωνες προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον. 

Τα “Κνωσός Διάγνωσις” εκφράζουν τις θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν καθώς και στους διοργανωτές για την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και της παράλληλης έκθεσης κρητικών προϊόντων και επιτευγμάτων και των άλλων παράλληλων δράσεων. 

Η ομάδα του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου με τους μαθητές, Άλεξ Βρούμπελ , Μιχάλη Δαμιανάκη και Σωκράτη Δεμενεόπουλο και τον προπονητή τους  Νίκο Αρετάκη.

Η ομάδα του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου με τους μαθητές, Μιχάλης Αντωνάκη, Μιχάλη Μανωλαράκη, Μανώλη Χαρωνιτάκη, Ντάνιελ Χότζα  και τον  προπονητή τους Νίκο Αρετάκη.

Write A Comment