Uncategorized

Απολύτως επιτυχημένο το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που έγινε με την πρωτοβουλία των «BioMediGen» και τη συνεργασία των «Κνωσός Διάγνωσις» και του ΕΚΑΒ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/12) στο ξενοδοχείο Ibis Style, στο Ηράκλειο. Η επιτυχία, βεβαίως, έγκειται στο γεγονός της μεγάλης προσέλευσης του κοινού που γέμισαν την αίθουσα διεξαγωγής.

Ένα σεμινάριο το οποίο έγινε με την πρωτοβουλία των διαγνωστικών κέντρων «BioMediGen», σε συνεργασία με τα πολυιατρεία «Κνωσός Διάγνωσις» και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Γιαννακουδάκης και στελέχη του Κέντρου έδειξαν στο κοινό πως θα αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις για τη ζωή ενός ανθρώπου. Καταστάσεις, όπως η καρδιακή ανακοπή, ο πνιγμός ή μια αιμορραγία. Οι Πρώτες Βοήθειες παρουσιάστηκαν με παραστατικό τρόπο και απλή γλώσσα και έτσι αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Μεταξύ του κοινού ήταν και ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιώργος Κοχιαδάκης, η Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος κ. Αθηνά Σπανάκη, Ιδιοκτήτρια των «BioMediGen», ο Γενικός Διευθυντής των «BioMediGen»  κ. Μιχάλης Καπελάκης, ιατροί, νοσηλευτές, τεχνολόγοι, άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της Υγείας και πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται να κατέχει τι να κάνει, εάν βρεθεί σε μια δύσκολη περίπτωση.

Write A Comment