ΣΥΦΑΚ
Ειδήσεις, Ιατρικά Νέα — 16/09/2013 09:00

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν ο τέως πρόεδρος του ιδρύματος Ανδρέας Μαρτίνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ε.Ε.Σ., ένας από τους παλαιότερους Εθνικούς Συλλόγους του Διεθνούς Κινήματος, επιτέλεσε τεράστιο έργο εντός των εθνικών ορίων.
Σε πόλεμο και ειρήνη, πυλώνας και αρωγός της πολιτείας στους τομείς της υγείας και της πρόνοιας, στις καταστροφές και όλες τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας και τους πολίτες.
Αλλά και διεθνώς λειτούργησε ως πρωταγωνιστική, δυναμική παρουσία τιμώντας την Ελλάδα και το πνεύμα του Ερυθροσταυρισμού.
Το τελευταίο διάστημα, για λόγους που κάποτε και σε χρόνο που τα γεγονότα και τα δεδομένα θα μπορούν νηφάλια να αποτιμηθούν, το τεράστιο αυτό έργο δεν δύναται να συνεχισθεί στην έκταση που επιτάσσουν οι ανάγκες της δύσκολης σημερινής συγκυρίας.
Απαιτούνται ρηξικέλευθες τομές και αναδιαρθρώσεις, άμεσα και έξω από κάθε μίζερη εσωστρέφεια.
Στη σημερινή συνεδρίαση του Κ.Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. με δέκα συνοδοιπόρους στη μακρά διοικητική διαδρομή μου, θα αναλάβουμε την πρωτοβουλία για το μεγάλο άνοιγμα προς την κοινωνία και για μία νέα, πιο λαμπρή, πιστεύουμε, σελίδα της ένδοξης ιστορίας του μεγαλύτερου ανθρωπιστικού οργανισμού της χώρας μας».

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

Διαβάστε επίσης:

  1. ΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ METROPOLITAN Πολύ κοντά σε συμφωνία εξαγοράς του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, έναντι...
  2. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ή ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΤΥΝΑΝ; Μπροστά σε ένα πλήρες οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται το άλλοτε στολίδι...
  3. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΝΤΥΝΑΝ Επαναστατική χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης άνω γνάθου σε 50χρονη ασθενή από...
  4. ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Πρωτοβουλία για σειρά αλλαγών στη διοικητική λειτουργία του Ελληνικού Ερυθρού...


Σχολιάστε

— required *

— required *

*