Έρευνες

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Πόση ψυχική δύναμη μπορεί να έχει τελικά ένας άνθρωπος; Πόσο πείσμα για ζωή; Η απάντηση βρίσκεται στα πιο τραγικά ρεκόρ που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία. Ανθρωποι που έζησαν 41 χρόνια σε κώμα, που επιβίωσαν με εξωτερική καρδιά, που κατάφεραν πεισματικά να νικήσουν τη μάχη με το θάνατο και έζησαν μία φυσιολογική ζωή, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν.

Εζησε με σφαίρα στο κεφάλι για 94 χρόνια
Ηταν 1917 όταν ο William Lawlis Pace σε ηλικία 8 ετών πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του. Η σφαίρα σφήνωσε στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να κουφαθεί από το ένα αυτί και να τυφλωθεί από το ένα μάτι. Ωστόσο, οι γιατροί θεώρησαν ότι η αφαίρεση της σφαίρας με χειρουργική επέμβαση θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή του William που σώθηκε από θαύμα. Η σφαίρα που παρέμεινε στο κεφάλι του για 94 ολόκληρα χρόνια δεν στάθηκε εμπόδιο για να ζήσει μία φυσιολογική ζωή, γεμάτη ταξίδια, έρωτες, όμορφη οικογένεια και όχι μόνο!

Υπέστη 32 εμφράγματα σε 20 λεπτά -Κάηκε από τα ηλεκτροσόκ
Η παρακάτω είδηση φαντάζει ψεύτικη. Ωστόσο, είναι άκρως αληθινή. Ο Leslie Hackwell υπέστη 32 εμφράγματα σε 20 μόλις λεπτά. Ο ίδιος κατάφερε να βγει νικητής, ωστόσο υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο στήθος από τα πολλαπλά ηλεκτροσόκ.

Εζησε με 90% εγκαύματα
Ο Tony Yarijanian διατηρούσε σαλόνι ομορφιάς στο Λος Αντζελες. Ηταν 2004 όταν μία ισχυρή έκρηξη στην επιχείρησή του είχε ως αποτέλεσμα να του προκαλέσει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 90% του σώματός του. Την ίδια στιγμή καταστράφηκαν οι πνεύμονές του από την εισπνοή καπνού. Κι όμως, ο Yarijanian πέρασε σε τεχνητό κώμα αρκετούς μήνες, στους οποίους οι τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών και οι μεταγγίσεις αίματος τον επανέφεραν στη ζωή.

Πέρασε 42 χρόνια σε κώμα
Η Edwarda O’Bara ήταν έφηβη όταν έπεσε σε διαβητικό κώμα Σε ηλικία 59 ετών έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή περνώντας 42 χρόνια σε κώμα.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Write A Comment