Αφιερώμα

10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης για αλλεργίες, σε οικονομικά ασθενέστερους, άνεργους και ανασφάλιστους, παρέχει έως την ερχόμενη Παρασκευή η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ), στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την Παγκόσμια Εβδομάδα Αλλεργίας (8-14 Απριλίου).

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις δωρεάν εξετάσεων, αλλά και για τους διαθέσιμους ιατρούς μπορείτε να απευθύνεστε στον ιστότοπο της εταιρείας www.allergy.org.gr ή στο τηλέφωνο 210-69.11.682

Ειδικές δράσεις έχουν προγραμματιστεί από την ΕΕΑΚΑ και για όλο το διάστημα του Απριλίου και Μαΐου, που είναι περίοδος έξαρσης των φαινομένων αλλεργίας.

Συγκεκριμένα, και σε συνέχεια της περιόδου επιθετικής εξωστρέφειας με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών, η ΕΕΑΚΑ, σε συνεννόηση με τις ανά την Ελλάδα Περιφέρειες (με πρώτη την Περιφέρεια Αττικής, ΠΕ Νοτίου Τομέα) και Δήμους, οργανώνει Ημερίδες με θέμα «το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο».

Ακόμα, θα διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια και γιατροί θα ενημερώνουν τους πολίτες στις εγκαταστάσεις του Athens Mall (12/4 και ώρες 11.00 με 19.00), Golden Hall (13/4 και ώρες 11.00 με 19.00) και της Μαρίνας του Φλοίσβου στο Φάληρο (14/4 και ώρες 11.00 με 19.00).

ΠΗΓΗ: www.healthress.gr

Write A Comment